Ζεστά ροφήματα
Υλικά :
1 κουταλιά χαμομήλι
1 κουταλιά δίκταμο
1 κουταλιά φασκόμηλο
1 κουταλιά θυμαρίσιο μέλι
Εκτέλεση :
Βάζουμε ζεστό νερό στην τσαγιέρα (περίπου 3 φλιτζανια) και ρίχνουμε τα βότανα μέσα. Περιμένουμε 5 λεπτά της ώρας , φιλτράρουμε και σερβίρουμε. Προσθέτουμε στο φλιτζάνι μας την 1 κουταλιά μέλι (προτείνετε) αν και τη ζάχαρη την προτιμούν οι περισσότεροι.
Υλικά :
1 κουταλιά χαμόμηλο
1 κουταλιά φασκόμηλο
1 κουταλιά μέντα
1 κουταλιά δίκταμο
1 κουταλιά μαλοτίρας
1 κουταλιά μέλι
Εκτέλεση :
Βάζουμε ζεστό νερό στην τσαγιέρα (περίπου 3 φλιτζανια) και ρίχνουμε τα βότανα μέσα. Περιμένουμε 5 λεπτά της ώρας , φιλτράρουμε και σερβίρουμε. Προσθέτουμε στο φλιτζάνι μας την 1 κουταλιά μέλι (προτείνετε) αν και τη ζάχαρη την προτιμούν οι περισσότεροι.
Υλικά :
1 κουταλάκι Τίλιο
1 κουταλάκι Φασκόμηλο
1 κουταλάκι μέλι (κατά προτίμηση θυμαρίσιο)
Εκτέλεση :
Βάζουμε ζεστό νερό στην τσαγιέρα (περίπου 3 φλιτζανια) και ρίχνουμε τα βότανα μέσα. Περιμένουμε 5 λεπτά της ώρας , φιλτράρουμε και σερβίρουμε. Προσθέτουμε στο φλιτζάνι μας την 1 κουταλιά μέλι (προτείνετε) αν και τη ζάχαρη την προτιμούν οι περισσότεροι.
Υλικά :
1 κουταλάκι φασκόμηλο
1 κουταλάκι τήλιο
1 κουταλάκι χαμομήλι
1 κουταλάκι Μαλοτήρα (τσάι του βουνού)
1 κουταλάκι μέλι
Εκτέλεση :
Βάζουμε ζεστό νερό στην τσαγιέρα (περίπου 3 φλιτζανια) και ρίχνουμε τα βότανα μέσα. Περιμένουμε 5 λεπτά της ώρας , φιλτράρουμε και σερβίρουμε. Προσθέτουμε στο φλιτζάνι μας την 1 κουταλιά μέλι (προτείνετε) αν και τη ζάχαρη την προτιμούν οι περισσότεροι.
Υλικά :
3 κουταλιές ανάμικτα βότανα (ματζουράνα, τίλιο, χαμομήλι, δίκταμο, μαλοτήρα)
1 ξυλάκι κανέλα
1 κουταλιά μέλι (κατά προτίμηση θυμαρίσιο)
Εκτέλεση :
Βάζουμε ζεστό νερό στην τσαγιέρα (περίπου 3 φλιτζανια) και ρίχνουμε τα βότανα μέσα. Περιμένουμε 5 λεπτά της ώρας , φιλτράρουμε και σερβίρουμε. Προσθέτουμε στο φλιτζάνι μας την 1 κουταλιά μέλι (προτείνετε) αν και τη ζάχαρη την προτιμούν οι περισσότεροι.